Hoppa till innehåll
kontorshotellgöteborg.se » Om oss

Om oss

Kontorshotellgöteborg.se, är en hemsida och jämförelsetjänst med målet att förse företag med rätt medel inför en jämförelse av kontorshotell. Genom topplistor och filtrering genomför vi även jämförelsen åt er och tar fram alternativen som uppfyller era behov. Tidigare har det varit alltför svårt att hitta rätt bland kontorshotellen, men det sätter vi stopp för.


Syfte och mål

Vårt mål är som sagt att förse er med informationen som krävs inför ett val av kontorsplats. Det gör vi genom att sammanställa information av alla kontorshotellen i Göteborg på ett smidigt och effektivt sätt. Så att ni kan utgå ifrån mycket information men snabbt avgränsa den utifrån era behov. Till sist ska det endast finnas ett få val kvar som ni kan kontakta och gå vidare med.

  • Förse företag med information kring kontorshotell
  • Jämföra kontorshotell effektivt åt er
  • Navigera vidare och teckna avtal snabbt

Vi hjälper dig välj kontorshotell!

Bild på Oliver Ivanovic

Oliver Ivanovic

Kontorsexpert
Bild på Victor Andersch

Victor Andersch

Koordinator

Vår resa

Nedan går vi snabbt igenom resan vi gjort de senaste åren.

Februari 2022 – Vi själva stöter på problem med att hitta ett lämpligt kontorshotell som uppfyller våra krav. Då föddes idén till att själva utveckla en tjänst som klarar av det vi hade behövt.

Juni 2022 – Hemsidan lanseras i första utkastet och får snabbt mycket positiv respons.

Oktober 2022 – Vi fortsätter bygga vidare på hemsidan med fler kontorshotell och uppdaterar innehåll dagligen.

Januari 2023 – För att underlätta för besökaren ännu mer så lanserar vi topplistor med filtrering. Nu kan ni enkelt ställa in topplistan efter era behov. Ett stort steg mot att bli den största guiden inom kontorshotell.

November 2023 – Vi har nu hjälpt flera företag att hitta det rätta kontorshotellet i Göteborg!


Företaget

Företaget bakom hemsidan är Leadwhale AB. Vi är ett företag med flertalet jämförelsetjänster inom kontorshotell. Ni kan kontakta oss här.

Leadwhale AB (559450-2675)
Kyrkogatan 44
411 15 Göteborg