Hoppa till innehåll
kontorshotellgöteborg.se » Användarvillkor

Användarvillkor

Här hittar du användarvillkoren för kontorshotellgöteborg.se. Var vänlig läs dessa innan du använder vår hemsida.

Kontorshotellgöteborg.se benämns även som ”vår hemsida”, ”hemsidan”, ”vår tjänst” , ”oss” och ”vi” under denna sida.


1. Godkännande

Vid användning av vår hemsida så godkänner du automatiskt våra användarvillkor. Skulle du inte vilja godkänna våra villkor så ber vi dig att lämna hemsidan.

Vi ger oss rättigheten att ändra dessa villkor när vi vill och då uppdateras du om det genom att vi ändrar senaste uppdaterat datumet längst ner på sidan.


2. Vår tjänst

Kontorshotellgöteborg.se är en jämförelsetjänst för kontorshotell på den svenska marknaden, mer specifikt i Göteborg. Visionen och syftet med hemsidan är att utbilda och vägleda företag vid val av kontor.

Vi har inga egna kontorshotell och verkar därmed endast som en informationsportal för andra företags kontorshotell. Däremot kan vi erhålla provisioner vid förmedlade kontorsplatser och få betalt för att exponera särskilda företags kontorshotell på hemsidan.

För att säkerställa en hög kvalité på hemsidan går vi igenom informationen frekvent och försöker vårt bästa med att ha 100 % korrekt information. Det är dock inget vi kan garantera och det är alltid villkoren på företagets hemsida som gäller.


3. Kontakta oss vid klagomål

Har du någon fråga kring våra användarvillkor eller vill rapportera ett klagomål omber vi dig att kontakta oss på info@kontorshotellgöteborg.se.