Hoppa till innehåll

Arkipelagen Järnvågsgatan 3

Centrum

Arkipelagen kontorshotell på Järnvågsgatan 3

Arkipelagen är kända för sina inbjudande kontorshotell och har fler än ett par stycken. Järnvågsgatan 3 är ett coworking space vid Järntorget i Göteborg som erbjuder platser från 1 person med pris från 3700 kr/plats.

I kontorshotellet ingår det bekvämligheter som frukost varje morgon där du kan prata med likasinnade och lära känna nya personer. Ni kan också använda denna tiden för att planera dagen internt i teamet. Det finns också loungeutrymmen där ni antingen kan ta ett break från arbetsdagen eller ha ett mer avslappnat möte.

Avatarbild över kontorsvärd

Kontakta värd

Se prisuppgifter och ledighet utan förbindelser.


  Bekvämligheter:

  Kaffe Kaffe
  Hund Hund tillåts
  Parkering Parkering
  Frukost Frukost
  Dusch Dusch
  Färdigmöblerat Färdigmöblerat
  Höj- och sänkbart skrivbord Höj- och sänkbart skrivbord
  Lagerutrymme Lagerutrymme
  Tillgång 24/7 Tillgång 24/7
  Konferensrum Mötes- och konferensrum

  Området:

  Kontorshotellet ligger på Järnvågsgatan 3 vid Järntorget mitt i centrala Göteborg är. Här har du nära till buss och spårvagn genom hållplatsen Järntorget så att du kan transportera dig fram och tillbaka till jobbet enkelt. Det finns också ett stort utbud av butiker, restauranger och caféer i närheten av kontoret.


  Se plats i kartan:

  Victor Andersch
  Victor Andersch

  Victor är en av medgrundarna till Kontorshotellgöteborg.se och har ett stort intresse för kontorslösningar. Han ser till att vi har de senaste kontorshotellen på vår sida och bibehåller god kontakt med värdarna.

  Läs mer om Victor Andersch

  Uppdaterad senast 2024-04-29