Hoppa till innehåll

RELIER Victorhasselblads Gata 9B

Sisjön

RELIER Victorhasselblads Gata 9B

Fastigheten på Victorhasselblads gata 9B är nybyggda lokaler i toppklass. Du kan välja mellan två olika kontorsrum beroende på vad som passar dig bäst, ett av dom är 11 kvm och det andra är 23 kvm. Det administrativa på kontorshotellet sköts utav receptionen så ni får möjlighet att fokusera på arbetet. Med stor parkering, tillgång till mötesrum och ett litet kök så kan detta passa perfekt för dig.

Avatarbild över kontorsvärd

Kontakta värd

Se prisuppgifter och ledighet utan förbindelser.


  Bekvämligheter:

  Kaffe Kaffe
  Parkering Parkering
  Färdigmöblerat Färdigmöblerat
  Tillgång 24/7 Tillgång 24/7
  Konferensrum Mötes- och konferensrum

  Området:

  Sisjön är ett trevligt område som ligger ca 10-15 minuter söder om Göteborgs stad med bil. Med lätt tillgång till Göteborgs innerstad samt trevliga promenader i skogen eller varför inte vid vattnet är Sisjöns industriområde en perfekt plats att hyra kontorshotell på.

  Runt om i området hittas allt ni behöver, allt från restauranger, mataffärer, shoppingcenter till Sveriges äldsta Golfklubb vid namn ”Göteborgs Golfklubb”.


  Se plats i kartan:

  Victor Andersch
  Victor Andersch

  Victor är en av medgrundarna till Kontorshotellgöteborg.se och har ett stort intresse för kontorslösningar. Han ser till att vi har de senaste kontorshotellen på vår sida och bibehåller god kontakt med värdarna.

  Läs mer om Victor Andersch

  Uppdaterad senast 2024-04-29