Hoppa till innehåll

Entreprenörsgatan Lindholmspiren 7

Lindholmen

Entreprenörsgatan Lindholmspiren 7

Precis vid Lindholmen Sciene Park mitt i kärnan av Lindholmen så finner du Entreprenörsgatans kontorshotell på Lindholmspiren 7. Det är ett mer exklusivt kontorshotell med bekvämligheter och utbudet med flexibla kontorsplatser, fasta kontorsplatser och kontorsrum är stort.

Avatarbild över kontorsvärd

Kontakta värd

Se prisuppgifter och ledighet utan förbindelser.


  Bekvämligheter:

  Kaffe Kaffe
  Hund Hund tillåts
  Frukost Frukost
  Färdigmöblerat Färdigmöblerat
  Höj- och sänkbart skrivbord Höj- och sänkbart skrivbord
  Tillgång 24/7 Tillgång 24/7
  Konferensrum Mötes- och konferensrum

  Området:

  Lindholmen blir ett alltmer viktigt område i Göteborg där företag placerar sig för att befinna sig i centrum samtidigt som de kommer lite ifrån kärnan. Med nya byggen ständigt av fastigheter, butiker och skolor utökas kollektivtrafiken och kommunikationsvägarna i takt med att området blir mer populärt. Entreprenörsgatans kontorshotell på Lindholmspiren 7 ligger i Lindholmen men det är fortfarande gångavstånd till Centralstationen och Nordstan. Där finner du kaféer, restauranger och butiker.

  Sammanfattningsvis ett mycket centralt läge för ett kontorshotell i Lindholmen med gångavstånd till allt som du kan tänkas behöva. Samtidigt som kommunikationsvägarna är bra så att ni kan ta er från och till kontoret snabbt och smidigt.


  Se plats i kartan:

  Victor Andersch
  Victor Andersch

  Victor är en av medgrundarna till Kontorshotellgöteborg.se och har ett stort intresse för kontorslösningar. Han ser till att vi har de senaste kontorshotellen på vår sida och bibehåller god kontakt med värdarna.

  Läs mer om Victor Andersch

  Uppdaterad senast 2024-05-30