Hoppa till innehåll

Dockside Office & Coworking Regnsbågsgatan 8B

Lindholmen

Dockside Office & Coworking Regnsbågsgatan 8B

Dockside Office & Coworking på Regnbågsgatan 8B erbjuder både enskilda kontorsrum, sammanträdesrum samt fler lokaler för de företag som söker efter det. Med tillgång till lokalerna 24 timmar om dygnet, högkvalitativt nätverk och en stilren inredning kan detta vara kontorshotellet i Lindholmen just för dig.

 

Avatarbild över kontorsvärd

Kontakta värd

Se prisuppgifter och ledighet utan förbindelser.


  Bekvämligheter:

  Kaffe Kaffe
  Hund Hund tillåts
  Parkering Parkering
  Färdigmöblerat Färdigmöblerat
  Tillgång 24/7 Tillgång 24/7
  Konferensrum Mötes- och konferensrum

  Området:

  Lindholmen som är beläget längs med vattnet är ett utav de mest attraktiva platserna att vända sig till när det kommer till kontorshotell i Göteborg. Expansionen under de senaste åren har varit enorm och fortsätter växa för varje dag som går. Det går båtfärger var 30:e minut för den som väljer att åka kollektivt från stan, annars är Hisingsbron det perfekta alternativet.

  I området ligger även Science Park där några av Sveriges främsta utvecklingsprojekt pågår med 3 inriktningar: intelligenta fordon, mobilt internet och transportsystem.


  Se plats i kartan:

  Victor Andersch
  Victor Andersch

  Victor är en av medgrundarna till Kontorshotellgöteborg.se och har ett stort intresse för kontorslösningar. Han ser till att vi har de senaste kontorshotellen på vår sida och bibehåller god kontakt med värdarna.

  Läs mer om Victor Andersch

  Uppdaterad senast 2024-06-03